LPL SOMMARSTEGE.

LINKÖPING PADEL LEAGUE

SOMMARSTEGE - DÄR ALLA KAN MÖTA ALLA.

Spela matcher hela sommaren och samla poäng, oavsett motstånd. Sommarstegen drar igång lördag den 1 juni och ni kan spela matcher fram t o m lördag 31 augusti. Matcherna ska spelas på Idögatan 32 Padel Club eller Padel 24 Linköping och matchtid bokas direkt i respektive anläggning.

Matcher spelas i 3 set, golden point. Seger räknas vid 2 vunna set eller ledning med 2 game eller mer i ett avgörande set. Oavgjort räknas vid 1-1 i set, eller 0-1 och ledning med 2 game eller mer i ett andra set.

• Anmälningsavgift 300 kr/ lag

Lag som under Sommarstegen påvisar hög nivå genom goda matchresultat kommer att ha förtur om platser i högre division behöver fyllas till Linköping Padel League omgång 3 som startar den 1:a september 2024.

Hello world

Poängfördelning

• Alla lag startar med 1000 poäng
  • Efter match får vinnande laget 10% av motståndarnas poäng. Förlorande lag tappar alltså 10% av sina egna poäng till motståndaren.

Exempel: Lag 1 har inför matchen 1200 poäng, Lag 2 har 1000 poäng Lag 1 vinner matchen 6-4, 6-3 Lag 1 har nu 1300 poäng (1200+10% av Lag 2s 1000 poäng dvs 100). Lag 2 har nu 880 poäng (1000-10% pgaförlust)

Vid oavgjort får lagen 5% av varandras poäng. 1-1 i set, eller 0-1 och ledning med 2 game eller mer i ett andra set

Exempel: lag 1 har 1200 poäng, Lag 2 har 1000 poäng. Matchen slutar oavgjort. Lag 1 förlorar 5% dvs 60 poäng men vinner 5% av lag 2s poäng dvs 50 poäng Lag 1 har nu 1190 poäng. Lag 2 har 1010 poäng.