Linköping Padel League

IBLAND MÅSTE MAN


Om livet kommer emellan kan ni självklart boka om er seriematch till en ny tid. Varje vecka finns ca 30 lediga tider för att ni enkelt ska kunna komma överens med ert motståndarlag om en ny tid.


Alla seriematcher måste spelas inom 14 dagar från ordinarie speldatum och senast innan säsongens sluttid. Se regler för mer info.


Det är enkelt att boka om tiden och ni kan boka om match ända fram till 48 timmar innan utsatt starttid.

1. Logga in på Ligaspel.se


Logga in på din profil i plattformen Ligaspel.se. På din startsida ser du kommande match. Klicka på "Visa spelschema".

Logga in via ligaspel.se och gå till din startsida. Om vyn ser annorlunda ut, scrolla menyn (Registrera / Lägg till bokning / Ligor) i sidled och klicka på din profilbild. Välj därefter "Ditt namn" i dropdown-menyn för att komma till denna vy, eller "Mitt spelschema" och gå vidare till steg 2.

2. VÄLJ DEN MATCH DU VILL BOKA OM


Efter att du kommit överens med din motståndare om att boka om matchen, välj den match du vill boka om genom att klicka på de tre prickarna längst ut till höger på aktuell match.

OBS! Du måste komma överens med motståndarlaget innan du gör ändringar. Om du gör ändringar och matchen ej kan spelas inom 14 dagar tilldelas era motståndare W.O. och vinner matchen med 3-0.

3. STARTA OMBOKNING AV MATCHEN


Välj den gula knappen i botten som heter "Bokning". Ni har möjlighet att ändra bokningen fram till 48 timmar innan matchstart.

4. Klicka PÅ PILEN/PILARNA VID LEDIGA TIDER


Klicka på Drop down-menyn vid Lediga tider för att se alla tillgänliga reservtider.

5. VÄLJ EN NY TID


Välj en ny tid bland alla de lediga reservtiderna. Ni måste spela matchen inom 14 dagar från ordinarie speldatum.

OBS! Matcher ska ombokas på samma spelplats som den ordinarie bokningen.

• Match med ordinarie spelplats Linköping Sportcenter, ska ombokas på Linköping Sportcenter.
• Match med ordinarie spelplats Beach Arena Linköping/Idögatan kan och ska ombokas på någon av Beach Arenas anläggningar. 

6. SPARA DEN NYA BOKNINGEN


Efter att du valt en nya tid, "Spara bokning" för att slutföra bokningen av er nya tid. Ett mail med ny bokningsbekräftelse kommer att sändas ut till samtliga spelare i berörda lag inom 15 minuter.


Klart!